Bratunac, Bratunac, Bratunac Prodaja ili zamjena

Sveti Savo
CIJENA
Na upit


TIP
Stamb-poslovni prostor

SUBJEKT
Prodaja ili zamjena

BROJ SOBA
Dvosoban

POVRŠINA
65 m2

Opis nekretnine

Dajem oglas u vezi prodaje mog dvosobnog stana sa 64.5m² Stan je u zgradi stare banke u strogom centru Bratunca u ulici Svetog Save a predrata M. Tita. tu je najstoziji centar Bratunca. Ta ulica je setaliste a saobracaj zabranjen. Preko puta stana je zgrada skupstine opstine, osmogodisnja skola, vecina prodavnica, dvije samoposluge i robna kuca. Ulaz na stan je sa plocnika glavne ceste a stan je na drugom spratu. Stepenisni prostor ima 6 podesta koji se takodje mogu koristiti u razne svrhe sa vise od 20m². Na ulazu se nalazi samo taj stan. Uz dobru ideju mogao bi se pokrenuti i mali biznis a stan moze sluziti kao stanbeni ili poslovni prostor.
Stan je na raskrsnici koja vodi prema Zvorniku, Ljuboviji, sa druge strane Fakovicima i Bajnoj Basti a sa trece strane Sreberenici, Kravici te Sarajevu.
Zgrada je izgradjena 1947 god. Stara je ali ima dobru konstrukciju. Obzirom da tamo nisam zivjela radi rata od 1992 god. nisam ga odrzavala ali uz malo ulaganja bi se mogao vrlo lako renovirat.

Stan bi bio za preuzimanje najvise od 1-3 mj. od dana zakljucivanja kupoprodajnog ugovora.Zainteresovani mogu uspostavii kontakt putem emaila.

Nekretnina posjeduje

  • Voda
  • Kanalizacija
  • Telefonski priključak
  • Struja
  • Ostava

Lokacija nekretnine

Jahija Bakalovic

3/34 Aleja Court
Melbourne
Australia
  • +61401681804

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine