Sarajevo, Bojnik Prodaja

Mihaljevska
CIJENA
KM 1.400.000


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Petosoban

POVRŠINA
168 m2

Opis nekretnine

Prodaje se kuća površine 168 m2 sa dvorištem na parceli površine 2300 m2, te šadrvana čija je površina 35 m2 u izuzetno mirnom i pristupačnom dijelu naselja Bojnik, općina Novi Grad.
Kuća se sastoji od prizemlja,jednog sprata te potkrovlja, a koncipirana je na sljedeći način:
U prizemlju se nalaze hodnik,vešeraj sa tuš kabinom,jedna soba,kotolovnica te ostava.
Na prvom spratu kuće se nalazi hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na veliku terasu, spavaće sobe, wc i kupatilo.
U potkrovlju kuće se nalaze hodnik,velika spavaća soba sa izlazom na balkon, manja spavaća soba,wc,kupatilo te zasebna prostorija sa jakuzzijem iz koje se također izlazi na manji balkon.
Šadrvan je napravljen kao zaseban objekat koji je u potpunosti opremljen.Ova nekretnina posjeduje dva garažna mjesta,veliki parking prostor te dodatnu garažu na dnu parcele.

LOKACIJA:
Kuća se nalazi u ulici Mihaljevska, naselje Bojnik, općina Novi Grad.
Lokacija na kojoj se nalazi predmetna nekretnina je vrlo atraktivna, a takvom je čini blizina brojnih sadržaja koji su potrebni za ugodan život.

STANDARD:
Vanjska stolarija je PVC, dok je unutrašnja stolarija drvena. Na podovima su zastupljeni laminat i keramičke pločice. Grijanje je centralno. Klima. Blindo vrata

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije,

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Nekretnina posjeduje

  • Garaža
  • Balkon
  • Namješten
  • Klima

Lokacija nekretnine

Postavili Agencija Nex

Azize Šaćirbegović bb
Sarajevo
BiH
  • +387 33 650 556
  • +387 61 500 582

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine