Sarajevo, Osik Prodaja

Tukovi
CIJENA
KM 380.000


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Šestosoban

POVRŠINA
263 m2

Opis nekretnine

Prodaje se kuća površine 263,36 m2 na parceli od 1136 m2 u mirnom i veoma pristupačnom dijelu naselja Osik, općina Ilidža.
U prizemlju kuće se nalaze hodnik,dnevni boravak sa trpezarijom,kuhinja,dvije sobe te dvije terase i garaža.
Na prvom spratu se nalaze hodnik,dnevni boravak sa trpezarijom,kuhinja,dvije sobe,te dvije terase. U potkrovlju kuće se nalaze hodnik, dvije sobe,kuhinja, dnevni boravak,kupatilo te terasa. Bitno je napomenuti da je samo prizemlje kuće završeno,dok se na spratu i potkrovlju trebaju raditi unutrašnji radovi.

LOKACIJA:
Kuća se nalazi u ulici Tukovi, naselje Osik, općina Ilidža.
Lokacija na kojoj se nalazi predmetna nekretnina je veoma atraktivna, a takvom je čini blizina brojnih sadržaja koji su potrebni za ugodan život. U neposrednoj blizini se nalazi Osnovna škola, stomatološke ordinacije,gradski saobraćaj, trgovine, marketi, šetališta, itd....

STANDARD:
Vanjska stolarija je PVC. Unutrašnja drvena stolarija. Na podovima se nalaze parket i keramičke pločice. Grijanje je plinsko.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Nekretnina posjeduje

  • Balkon

Lokacija nekretnine

Postavili Agencija Nex

Azize Šaćirbegović bb
Sarajevo
BiH
  • +387 33 650 556
  • +387 61 500 582

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine