Sarajevo, Stup-Bulevar Prodaja

Džemala Bijedića
CIJENA
KM 450.000


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Dvosoban

POVRŠINA
74 m2

Opis nekretnine

Prodaje se namješten trosoban stan površine 75 m2 na sedmom spratu premium stambene zgrade sa liftom u naselju Bulevar - Stup.
Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe sa kupatilom, manje spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka sa izlazom na balkon.
Uz stan se prodaje i ostava koja se nalazi na istom spratu,a čija je uknjižena kvadratura 4 m2.

LOKACIJA:
Stan se nalazi na sedmom spratu premium stambene zgrade sa liftom u naselju Bulevar - Stup, općina Ilidža.
Stambena zgrada se nalazi neposredno uz tramvajsku liniju, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, u blizini se nalazi supermarket Bingo,Amko ,DM, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, pijaca, banka, itd.

STANDARD:
Na podovima su zastupljeni najkvalitetniji parket i italijanske keramičke pločice. Vanjska stolarija je PVC,dok je unutrašnja drvena. Grijanje je centralno (kotlovnica) sa vlastitim kalorimetrom. Blindo vrata. Klima.Bitno je napomenuti da je stambena zgrada rađena od najkvalitetnijih materijala te da stanovi u naselju Bulevar imaju vrhunsku izolaciju.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu.Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža,ista ili viša od preporučene,ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Nekretnina posjeduje

  • Balkon
  • Lift
  • Namješten
  • Klima
  • Video nadzor

Lokacija nekretnine

Postavili Agencija Nex

Azize Šaćirbegović bb
Sarajevo
BiH
  • +387 33 650 556
  • +387 61 500 582

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine