Sarajevo, Vogošća Prodaja

24. juni
CIJENA
Na upit


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Jednosoban

POVRŠINA
45 m2

Opis nekretnine

Agencija Nex nekretnine Vam sa zadovoljstvom objavljuju prodaju stanova i poslovnih prostora u novom stambeno-poslovnom objektu na jednoj od najatraktivnijih lokacija u centralnom dijelu naselja Vogošća, ulica 24. Juni.

Stambeno-poslovni objekat se nalazi na odličnoj lokaciji u mirnom okruženju sa dosta zelenih površina u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice čime je osigurana odlična komunikacija sa svim vitalnim dijelovima grada kao i autoputem A1.

Objekat je projektovan u savremenom duhu tako da stanovi unutar objekta raspolažu sa dovoljno velikim prostorijama idelanim za boravak višečlanih porodica i mladih bračnih parova. Stambeni dio objekta se sastoji od 7 spratova u kojima je smešteno ukupno 200 stambenih jedinica različitih kvadratura. Odlična dnevna insolacija učinit će boravak u stanovima ugodim i prijatnim tokom cijelog dana.

Izgradnja objekta je već počela a planirani završetak radova je mjesec februar 2024. godine!

Ugradnja vrhunskih građevinskih materijala od čega možemo izdvojiti osmokomorna vanjska stolarija sa termopan staklom, prvoklasni parket, talijanska keramika visoke kvalitete, protuprovalna i protiv požarna vrata te klima uređaj čine ove stanove jedinstvenim u okruženju.

LOKACIJA:
Stambeno-poslovni objekat se nalazi u blizini samog centra Vogošće i apsolutno svih sadržaja koji su potrebni za udoban život višečlane porodice kao i mladih bračnih parova.

Na samo nekoliko minuta lagane šetnje smješteni su osnovna i srednja škola, dječiji vrtić, zgrada opštinske adminitracije, veći trgovački centar sa mnoštvom ugostiteljskih i raznih trgovačkih objekata, banke, pošta, dom zdravlja, sportski sadržaji, itd.

Bitno je napomenuti da je u toku izgradnja tunela kojim će naselje Vogošća biti još bolje povezano sa samim centrom grada i ostalim grdaskim naseljima.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

*Dijelovi teksta su preuzeti iz Tehničkog opisa glavnog projekta. Projektant zadržava pravo da uz dogovor sa investitorom vrši određene izmjene i dopune u projektnoj dokumentaciji kao i određene izmjene materijala i drugih projektantu i investitoru bitnih elemenata a da te promjene ne utiču na osnovnu namjenu i funkciju objekta i njegovih elemenata.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Nekretnina posjeduje

  • Balkon
  • Lift
  • Novogradnja
  • Klima
  • Video nadzor

Lokacija nekretnine

Postavili Agencija Nex

Azize Šaćirbegović bb
Sarajevo
BiH
  • +387 33 650 556
  • +387 61 500 582

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine