Sarajevo, Payallar Prodaja

Turska
CIJENA
Na upit


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Jednosoban

POVRŠINA
55 m2

Opis nekretnine

Osjetite kvalitetu života dok se divite pogledu na azurno Sredozemno more sa prozora svoje spavaće sobe ili uživajte u večernjem zalasku sunca dok plivate u vlastitom bazenu.
U ovoj fazi imate priliku kupiti nekretninu po najnižim i najpovoljnijim cijenama.

OPIS NEKRETNINE:
Kompleks hotelskog tipa koji se sastoji od tri bloka od sedam spratova i razvijene infrastrukture kompleksa nalazit će se na površini od 8.775 m2. Naći ćete apsolutno sve da se osjećate ugodno i ne izlazite iz kompleksa. Počevši od prisutnosti velikog beskonačnog bazena sa nekoliko sekcija i tobogana, kao i SPA područja, te opremljenih igrališta za tenis, odbojku itd. Po cijelom teritoriju će biti uređene pješačke staze koje se mogu koristiti i za sportove na otvorenom.
Uređenje kompleksa izvodit će se prema projektima najboljih dizajnera.

Jedna od glavnih prednosti projekta koja će Vas ugodno iznenaditi je prisutnost vlastite opremljene pješčane plaže s rekreacijskim prostorima i dnevnim prevozom do mora.

Stanovi će se iznajmljivati u potpunoj završnoj obradi, korištenjem visokokvalitetnih premium materijala i klasičnog dizajna. Postavit će se kuhinjski set s nišama za kućanske aparate, potpuno opremljeno kupatilo, reflektorska rasvjeta i izlazi za klimatizacijski sistem.

Kompleks uključuje apartmane različitog rasporeda i cijena.

Početne cijene stanova su:
Stanovi 1+1 / 55 m2 , od 52.000 € sa panoramskim pogledom na more;
Stanovi 2+1 / 80 m2 , od 94.000 € sa bazenom;
Stanovi 3+1 / 165 m2 , od 128.000 €;
Penthouse-i 4+1 / 220 m2 , od 178.000 €.

SADRŽAJ KOMPLEKSA:
Otvoreni bazen; Dječiji bazen; Vodeni park; Bar na bazenu; Unutrašnji bazen; Turski hamam; Sauna; Parna soba; Fitness; Teren za košarku, odbojku, itd; Otvoreno dječije igralište; Kino; Roštilj i prostor za odmor; Parkiralište; Usluga prevoza do privatne plaže; Kafić i market.

Također imate isplativu priliku dogovoriti otplatu na rate bez kamata prije završetka izgradnje! Početna uplata je 35%. Pogodan plan plaćanja odabire se pojedinačno za svakog klijenta.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju.

Nekretnina posjeduje

  • Balkon
  • Lift
  • Novogradnja
  • Klima
  • Video nadzor

Lokacija nekretnine

Postavili Agencija Nex

Azize Šaćirbegović bb
Sarajevo
BiH
  • +387 33 650 556
  • +387 61 500 582

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine