Pale Prodaja

CIJENA
Na upit


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Dvosoban

POVRŠINA
44 m2

Opis nekretnine

Stanpromet.ba - agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju ekskluzivno najavljuje prodaju studio apartmana u izgradnji u sklopu Ski Centra Ravna Planina Faza 2 projekta "Ravna Planina" uz samu stazu ski centra.


S ponosom vam predstavljamo Fazu 2 arhitektonske cjeline Ravna Planina 7 zgrada sa po 34 apartmana u neposrednoj blizini planine Jahorine . Apartmanski objekati zajedno sa susjednim objektima Faze 1 koju su završeni i useljeni čini jednu ugodnu arhitektonsku cjelinu sa sadržajima kako za ljeto tako i za zimu, a u ponudi imamo 238 apartmana površine od 24 m2 do 54 m2 svaka zgrada ima 34 apartmana i Faza 2 ima 7 zgrada, prilaz omogućen direktno sa javne saobraćajnice i parkinga centra. Objekti je smješten na lijevoj strani Ski centra apartmanskog dijela naselja Ravna Planina. Apartmani koje predstavljamo u ponudi studio i nose površinu od 31,54m2 do 44,46m2.

Apartman iz ponude Apartman 11 od 44,46m2 dvije spavaće i dnevni boravak, sjeverna orijentacija.
Pozicija u zgradi drugi sprat(-2 suteren etaža) apartman sa dvije spavaće sobe . Sastoji se od centralnog ulaznog hodnika iz kojeg se pristupa u sve prostorije, dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom , balkon i kupatilo.

Ponuda apartmana sa jednom spavaćom sobom
Apartman 4 od 30,30m2 dvije spavaće i dnevni boravak Jugo-Zapadna orijentacije Pozicija u zgradi prizemlje(-4 suteren etaža)
Apartman 10 od 44,46m2 dvije spavaće i dnevni boravak Južna orijetacije Pozicija u zgradi drugi sprat(-2 suteren etaža)
Apartman 11 od 44,46m2 dvije spavaće i dnevni boravak Sjeverna orijetacije Pozicija u zgradi drugi sprat(-2 suteren etaža)
Apartman 16 od 45,46m2 dvije spavaće i dnevni boravak Jugo-Zapadne orijetacije Pozicija u zgradi treći sprat (-1 suteren etaža)
Apartman 17 od 44,46m2 dvije spavaće i dnevni boravak Južna orijetacije Pozicija u zgradi treći sprat(-1 suteren etaža)
Apartman 18 od 44,46m2 dvije spavaće i dnevni boravak Sjeverna orijetacije Pozicija u zgradi treći sprat (-1 suteren etaža)
Apartman 19 od 53,64m2 dvije spavaće i dnevni boravak Sjevero-Zapadne orijetacije Pozicija u zgradi (prizemlje etaža)
Apartman 21 od 42,48m2 dvije spavaće i dnevni boravak Južna orijetacije Pozicija u zgradi (prizemlje etaža)
Apartman 22 od 42,28m2 dvije spavaće i dnevni boravak Sjeverna orijetacije Pozicija u zgradi (prizemlje etaža)
Apartman 24 od 48,03m2 dvije spavaće i dnevni boravak Jugo-Zapadne orijetacije Pozicija u zgradi (prvi sprat etaža)
Apartman 25 od 51,37m2 dvije spavaće i dnevni boravak Južna orijetacije Pozicija u zgradi (prvi sprat etaža)
Apartman 26 od 51,37m2 dvije spavaće i dnevni boravak Sjeverna orijetacije Pozicija u zgradi (prvi sprat etaža)
Apartman 27 od 42,12m2 dvije spavaće i dnevni boravak Sjevero-Zapadne orijetacije Pozicija u zgradi (drugi sprat etaža)
Apartman 29 od 51,37m2 dvije spavaće i dnevni boravak Južna orijetacije Pozicija u zgradi (drugi sprat etaža)
Apartman 30 od 51,37m2 dvije spavaće i dnevni boravak Sjeverna orijetacije Pozicija u zgradi (drugi sprat etaža)
Apartman 33 od 51,37m2 dvije spavaće i dnevni boravak Južna orijetacije Pozicija u zgradi (treći sprat etaža)
Apartman 34 od 51,37m2 dvije spavaće i dnevni boravak Sjeverna orijetacije Pozicija u zgradi (treći sprat etaža)Uz apartmane su projektovana garažna parking mjesta i skijašnice koje se dodatno kupuju, kada je u pitanju parking prostor dovoljan broj vanjskih parking mjesta obezbjeđen vlasnicima besplatno.

Što se tiče standarda gradnje možemo istaći sljedeće:
· Prvoklasne pločice iz uvoza na podovima,
· Vrhunska Termo izolacija(Termo blok i vuna)
· Blindirana ulazna vrata,
· Grijanje na podno sa pripremom Smart mobilna App Androi i IOs,
· Kompletno opremljena kupatila,
· Vanjska stolarija kombinacija Drvo i Alu sa duplom termopan zvučnom izolacijom i LOW-e staklima.
· Svaki stan posjeduje dimnjak za Kamin kako bi upotpunili planinski užitak!


Sam Ski Centar kroz svoja dva dijela čini jednu potpunu cjelinu, prvi dio apartmanskog naselje kroz 4 lamele/zgrade skupa sa drugom fazom od 7 zgrada kao i dio koji podrazumijeva moderni Hotelski dio sa svim sadržajima, bazen, wellnes, spa po uzoru na najbolje svjetske ski resorte i destinacije u planiranoj izgradnji.

Ovaj kompleks U sklopu Ski centra gdje će te moći pronaći sve potrebno za Vaš savršeni ambijent kao i sve potrebne stvari za relaksaciju i rekreaciju:
Postojeći zadržaj Gondola, Restoran, Kafe Bar, dječije igraonice, ski škola, ski vrtić, ski rental, ski servis,staza za sankanje, Zip Line, agencija, mjenačnica, quadovi i još mnogo toga. Planirano Hotel, wellnes, bazen, spa..
Uz zgrade se nalazi ski staza i gondola koja je će biti povezana Jahorinom i ski lift sa rasvjetom, sistemom vještačkog osnježivanja kao i poligon za djecu.

Zbog atraktivne lokacije i blizine sadržaja atraktivni kao investicija za iznajmljivanje u slučaju da kupac želi da se bavi izdavanjem apartmana gostima Ski Centar Ravna nudi kompletnu uslugu pri iznajmljivanju apartmana gostima i turistima a što podrazumijeva potpuni menadžment (reklamiranje, spremačica, čistačica, prijem gostiju u apartmane, ispraćanje, naplatu) i sve to po jedinstvenim uslovima i omogućiti jako brz i kvalitetan povrat ulaganja kroz odličan godišnji povrat investicije.

Lokacija:
Faza 2 i naših 7 zgrada nalaze na lijevoj strani ski Centra apartmanskog dijela naselja Ravna Planina. Apartmani koje predstavljamo nose površinu od 25m2 do 53m2 sa odličnim pogledom na samu stazu i prirodu.. Sa nadmorskom visinom polazne stanice od 900m i prve među stanice na 1.350m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima prirode i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Jahorina i Ravna Planina su ljeti prekrivene bogatim zelenilom, a zimi i do 3m visokim snijegom. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Jahorina i Ravna Planina poznate. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 20km, a obzirom da je Jahorina olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica.
Planinski ugođaj i ambijent smješten gdje netaknuta priroda dominira.


Stanpromet.ba - agencija za nekretnine
Kontakt
066294888


ID CODE: 501861

Haris Kadić
Agent s licencom
Mob: 062801801
Tel: 033842555
E-mail: agencija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Nekretnina posjeduje

  • Garaža
  • Balkon
  • Centralno grijanje
  • Struja
  • Internet
  • Video nadzor

Postavili StanPromet Consulting Agencija za nekretnine

Adresa Grbavicka 8b
Sarajevo
BiH
  • 062 801 801
  • 00387062 801 801

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine