Sarajevo Prodaja

CIJENA
KM 430.000


TIP
Kuća

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Četverosoban

POVRŠINA
176 m2

Opis nekretnine

Stanpromet.ba - agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja prostranu dvospratnu kuću sa ogromnim vočnjakom - Blagovac - Vogošća

Opis nekretnine:
Kvalitetno po projektu građena, uknjižena kuća novije gradnje spratnosti P+1 bruto kvadrature cca. 176m2 na ravnoj i osunčanoj parceli površine 1189m2 uz glavnu ulicu naselja Blagovac, Vogošća.

Kuća je odmah useljiva i nalazi se u odličnom stanju, a prema informaciji od vlasnika izgrađena je 2019 godine. Prilikom izgradnje vlasnik je koristio kvalitetna građevinske materijale.

U prizemlju se nalaze Dnevni boravak, trpezarija , kuhinja, spavaca soba kupatilo i WC
Na etaži br 1 se nalaze 3 spavaće sobe, balkon, kupatilo
Etaže su povezane unutrašnjim stepeništem.

Ispred se nalazi veći parking prostor kojem se pristupa diretno sa glavne ulice u naselju. Kuća je okružena uređenim tranjakom koji predstavlja pravu oazu za odmor i opuštanje.

U radijusu od samo cca. 450 metara su dostupni osnovni sadržaji kao što su trgovački i ugostiteljski objekti, džamija, benzijska pumpa, stanica javnog prevoza, itd. Sami centar opštine Vogošća sa svim ostalim urbanim sadržajima je udaljen samo cca. 3 minute lagane vožnje. Glavna saobraćajnica koja povezuje centralni dio grada i naselje Vogošća se nalazi na udaljenosti od cca. 450 metara.

Bitno je napomenuti da je tokom ove godine planirana izgradnja trolejbuske linije čime će ova mikrolokacija biti još bolje povezana sa samim centrom grada.

Mirno porodično okruženje, kvalitetna gradnja, uređeno dvorište, odličan pristup i saobraćajna povezanost, blizina centra nas. Vogošća su samo neke od karakteristika koje ovu nekretninu čine odličnom prilikom za višečlanu porodicu.

Na linku ispod možete pogledati detaljno nas 360°/3d virtualni prikaz nekretnine.


Stanpromet.ba - agencija za nekretnine
Agent Ahmed
062943331

ID CODE: 501308

Ahmed Šečić
Agent
Mob: 062943331
Tel: 033842555
E-mail: ahmed.secic@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Nekretnina posjeduje

  • Centralno grijanje
  • Telefonski priključak
  • Struja
  • Namješten
  • Internet

Postavili StanPromet Consulting Agencija za nekretnine

Adresa Grbavicka 8b
Sarajevo
BiH
  • 062 801 801
  • 00387062 801 801

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine