CIJENA
Na upit


TIP
Kuća

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Petosoban

POVRŠINA
170 m2

Opis nekretnine


Opis
Prodaje se vrlo lijepa i kvalitetno građena kuća sa bazenom u naselju Potoci
Nekretninu krase kvalitetna gradnja i odlična dispozicija prostora,  bazen  te prelijepo uređeno dvorište. Uz kuću je smještena i manja gostinska kuća, a nekretnina posjeduje i dozvolu za izgradnju  manjeg samostojećeg poslovnog objekta.
Veličina zemljišnog placa: 795m2Kvadratura kuće: cca.220m2·         Spratnost kuće: Su+P+VP·         Orjentacija kuće: istok-zapad·        Kvadratura gost. Kuće: cca 21m2 + terasa
Visoka građevinska/arhitektonska kvaliteta, dodatni objekti te prelijepo hortikulturno uređeno dvorište sa ukrasnim biljkama i različitim vrstama voća  čini je idealnom  kako za odmor, tako i za miran i ugodan porodični život. Zbog svoje orijentacije veći dio dana kuća je osvjetljena prirodnom svjetlošću.
Dispozicija
Suteren ukupne kvadrature 50m2, a  sastoji iz 3 prostorije: garažnog dijela, ostave i manje prostorije koja je predviđena za izgradnju tuš kabina.Prizemlje ukupne kvadarture 85m2: prostarni dnevni boravak na kojeg se nadovezuje kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba; kupatilo, manja ostava i hodnik. Iz dnevnog boravka se pristupa velikom balkonu.Visoko potkrovlje ukupne kvadrature 85m2 : 3 spavaće sobe, kupatilo, hodnik. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na veliki balkon, a jedna tih soba ima i veliki garderober koji, obzirom da posjeduje veliki prozorski otvor, može funkcionisati i kao zasebna soba. Iz hodnika se pristupa još jednom balkonu manjih dimenzija. Gostinska kuća se sastoji iz jedne prostrane prostorije sa kuhinjom te manjeg kupatila + prostrana terasa.

Nekretnina posjeduje

Lokacija nekretnine

Postavili Agency Plus

Alekse Šantića 2a
Mostar
Bih
  • +387 36 556 401
  • +387 36 556 401
  • +387 61 700 111

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine