CIJENA
Na upit


TIP
Kuća

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Četverosoban

POVRŠINA
96 m2

Opis nekretnine


Opis
Prodaje se useljiva kuća izgrađena na parceli površine 1667m2, Buna - naselje Hodbina.
Kuća prizemnica sa podrumom izgrađena  na zemljištu površine 1667m2 koje je smješteno odmah uz prometnicu Buna –Stolac.
Orijentacija:istok-zapad Dimenzije kuće: 9,3x12 Unutrašnja netto korisna površina :96m2 Podrum: 24m2 Vlasništvo:uredno
Kuća se sastoji od  dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatila, hodnika  i ostave.  Ispred  nje je smještena velika terasa  obložena keramikom uz  koju se nalazi vanjska česma i roštilj.
Kuća posjeduje uredne  infrastrukturne priključke: struja, telefon, internet, kablovska televizija te voda (bunar) s tim da su u toku radovi na postavljanju gradske vodovodne mreže za cijelo područje.
Samo zemljište je ograđeno kombinacijom zidane opeke i žičane ograde te  izuzetno lijepo hortikulturno uređeno.  Cvijeće,  nasadi različitih voćaka od kojih je samo 40 sadnica nara te stoljetna velika košćela  dodatno obogaćuju ovu nekretninu.  Pored nasada voćaka iza kuće je smješten i povrtnjak.  Na parceli se nalazi bunar iz kojeg je urađen sistem navodnjavanja  kap po kap.
 
Stanje Kuhinja: keramika Kupatilo:keramika Hodnik:kermikaVanjski otvori:drvoUnutarnji otvori: drvoPodovi u sobama: šipod Sistem grijanja: čvrsto gorivo/klima Sistem hlađenja: 2 klima uređajaLokacija Nekretnina je smještena  na Buni , naselje Hodbina odmah uz put Buna – Stolac. Od skretanja za rekreacioni centar Buna udaljena je cca 200m, a od osnovne škole na Buni manje od 400m.
 
Cijena:160.000KM

Nekretnina posjeduje

Lokacija nekretnine

Postavili Agency Plus

Alekse Šantića 2a
Mostar
Bih
  • +387 36 556 401
  • +387 36 556 401
  • +387 61 700 111

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine