Sarajevo, Otoka Iznajmljivanje

CIJENA
KM 1.000


TIP
Garaža

SUBJEKT
Iznajmljivanje

BROJ SOBA
Četverosoban

POVRŠINA
1000 m2

Opis nekretnine

Agencija Posjed izdaje: 
Nenamješten funkcionaln stan, površina cca.100m2, u novoizgrađenoj stambenoj zgradi Veneto Otoka. Stanovi se sastoje od dnevnog boravka, spavaćih soba, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja, terase sa koje se pruža jako lijep pogled na Sarajevo. Radi se o stambeno-poslovnom objektu vrhunske kvalitete, izgrađen 2019. godine, po visokim evropskim standardima gradnje, u središnjem dijelu Sarajeva.Stan je pogodan za manje kompanije, a po potrebi je moguće od strane vlasnika da se opremi i kuhinja za boravak ukoliko je namjena stanovanja.Gradnju odlikuje:
Termo izolacija 12cm,Svi zidovi se malterišu (osim gipskartona i zidova na kojima se postavlja EPS-F), gletuju i finalno boje poludisperzivnom bojom (2×). Stropovi stanova se zidarski obrađuju, završno gletuju i boje poludisperzivnim bojama 2x. Krov objekta je ravni neprohodni krov sa završnom obradom od riječnog šljunka.Podovi u objektu su projektovani kao plivajući podovi ukupne debljine 10 cm sa završnom obradom u skladu sa namjenom prostorije. Kao podna obloga u sobama projektovan je parket debljine do 2mm,  dok su u mokrim prostorijma predviđene keramičke pločice I klase. Na lođama, balkonima i terasama je projektovana protuklizna keramika l klase.Stubišni prostori i stepenište oblažu se kvalitenim kamenim/keramičkim pločama.Zidovi kupatila se oblažu čitavom visinom prvoklasnim keramičkim pločicama.KlimaBlindo vrataUseljive stanove, odlikuje maksimalna iskorištenost postojeće kvadrature čineći izvrsnu dispoziciju i vrlo funkcionalan raspored prostorija, a dodatne karakteristike predstavljaju prostrane sobe, dosta prirodnog svjetla, te lijep pogled središnji dio Sarajeva. Interijer stanova je urađen po modernim standardima, a ugrađeni su samo najkvalitetniji materijali, koji budućim vlasnicima garantuju stambeni komfor i zadovoljstvo, a istovremeno predstavljaju vrlo dobru i sigurnu investiciju u budućnost. Također budući kupci mogu u sklopu stana da kupe i garažno mjesto.
Lokacija:
Sve buduće vlasnike će oduševiti veoma pristupačna lokacija, sa bogatim sadržajima jednog urbanog gradskog centra, a ipak na mirnoj i idelanoj poziciji i pritom u neposrednoj blizini tržnih centara, olimpijskog bazena, brojnih obrazovnih ustanova, šetališta, te mnogobrojnih restorana, kafića i poslovnih objekata koji pružaju razne vrste usluga i olakšavaju svakodnevne obaveze.
Stambeno-poslovni objekat također karakteriše sunčana lokacija, izdvojenost sa glavne saobraćajnice, a istovremeno vrlo dobra saobraćajna komunikacija sa svim dijelovima užeg gradskog centra, kao i ostalih dijelova grada.  
Za sve dodatne informacije možete se obratiti agentu „Posjeda“na br: 062 977 888 Amel ili mail : amel.sabic@posjed.ba
  

Nekretnina posjeduje

Postavili Posjed

Trg heroja 21
Sarajevo
BiH
  • +387 33 742 977
  • +387 33 742 977
  • +387 62 977 978

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine