Pale, Mokro, Jelovci Prodaja

Jelovci bb
CIJENA
KM 24.000


TIP
Vikendica

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Dvosoban

POVRŠINA
60 m2

Opis nekretnine

Na prodaju je slatka kuća za odmor u mjestu Jelovci pored Mokro. Kako uvijek volimo iznijeti svoje dojmove jer Vam tako možemo bolje približiti stanje nekretnine, to ćemo učiniti i ovaj put. Iz naše perspektive apsolutna broj 1 prednost je ta što imamo osjećaj da nismo ni blizu grada, od kućice udaljeno je svega par minuta vožnje autom. Zelenilo, mir, tišina. Prvi susjedi nam kažu da onuda na dnevnoj bazi prođe rijetko koji auto. Osim toga, isti ti susjedi vrlo su simpatični i susretljivi – ponovno prednost!

Okućnica je priroda u punom svom zamahu – osjećaj skrivenosti od pogleda. Što se tiče njezinog unutrašnjeg uređenja, imamo dojam da bi micanjem trenutnih stvari i namještaja ova kućica mogla postati što god Vam srce poželi – već je zamišljamo uređenu u nordijskom stilu, vintage stilu, toplom “domaćem” stilu. Usudili bismo se reći da bi ova kućica mogla postati čak i mjesto stalnog stanovanja.

Kuća je tlocrtne površine 60m2, a sastoji se od prizemlja u kojem se nalazi kuhinja te potkrovlja do kojeg se dolazi vanjskij stranji. U potkrovju je spavaća soba.
Posjeduje priključak struje, a u blizini postoji i mogućnost za priključak vode. Grijanje je pomoću peći na drva.
Voda moze se dobiti z bunara.
Predmetni objekt posjeduje Rješenje o izvedenom stanju čime se dokazuje legalnost objekta.

Nekretnine Lončarić d.o.o. pružaju Vam i mogućnosti suradnje nakon kupnje odgovarajuće nekretnine u svrhu savjetovanja, izrade potrebne projektne dokumentacije, rješavanja imovinsko pravnih poslova kao i poslova iz svih područja geodezije.

Nekretnina posjeduje

  • Balkon
  • Telefonski priključak
  • Struja
  • Podrum

Postavili Georg Kuchta

  • Am Posthorn 26
  • 04917621002805

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine