Lukavac, Lukavac, Puracic Prodaja

Tisine i Matinovac 29
CIJENA
KM 110.000


TIP
Kuća

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Petosoban

POVRŠINA
81 m2

Opis nekretnine

Prodaje se Kuca 9x9m starogradnj u naselju Puracic broj 29. blizu grada opcine Lukavac, zajedno sa zidanim pomocnim objektom ostava i stala iza kuce, sa OK i njivom velikom iza kuce pored magistralnog puta M-4 Tuzla - Doboj. Sve zajedno je ukupne velicine 1600m2. Zvati direktno samo na Telefon Mobitel Vlasnik = 061-633-066. Mozete pisati slati poruke SMS na Mobitel. Prodajna Cijena za kucu i zemljiste sve zajedno je 110.000 KM BIH. Ova Prodajna Cijena Nije fiksna Nije zadnja Cijena i moze se jos pregovarati za Cijenu sa Vlasnikom. Sve samo po dogovoru privatno i na Mobitel i preko poruka SMS i licno = uzivo zajedno se dogovarati i gledati kucu sa Vlasnikom.
Kuca i zemljiste ima sve uredne papire i ZK.
Ima prikljucke: struja, voda i kanalizacione odvode kao u gradu. Ima ulica asfalt do kuce sa ulicnom rasvjetom koja ima u cijelom Puracicu.
Napomena: Ova kuca je slobodna jer nema stanara niko Ne zivi u njoj. Zato trebete zvati ranije za termin za dan i sati da se dogovori sa Vlasnikom za gledanje kuce i zemljista za prodaju. Kuca je ostala/naslijedjena je od Vlasnikovih roditelja, oceva kuca ali je slobodna jer ne zivi niko u kuci. Starogradnja je kvalitetno gradjena ali nije renovirana posle roditelja. Prodaje se u sadasnjem stanju kako izgleda.
Kuca je na sigurnom cvrstom ravnom zemljistu nema klizista i nikada nje imala probleme sa poplavama iz rijeke Sprece jer nije blizu.
U naselju MZ Puracic ima Osnovna Skola 1-9 razred, imaju prodavnice privatne za prehranu, ima mali market "BINGO = kralj dobrih cijena Bosanski" u centru carsije, ima svake sedmice dolazi zelena pijaca sa mjesovitom robom u centar, ima apoteka, veterinarska stanica i veterinari, ima mala posta. Imaju redovne svaki i cijeli dan Autobuske linije za prevoz putnika GIPS broj 9 do Lukavca, do Tuzle, fabrika i drugo. Ima Dom Kulture sa umjetnickim drustvom KUD "Puracic" koje je uvjek aktivno sa desavanjima i folklorom. Kod Puracica imaju blizu Benzinske Pumpe. Blizu su fabike Koksara, fabrika Sode "Sisecam", fabrika Cementa koje su u/kod Lukavca grada. Nema u Puracicu stetnog zagadjenja zraka nema smoga od fabika iz Lukavca.
Lukavac je centar Opcina i administracija, ima Dom Zdravlja, Policijska stanica MUP, Skole Osnovne i nekoliko Srednjih Skola, Trgovine i Trzni Centri, ima veliki Supermarket "BINGO", "Konzum" i drugo.
Puracic je poznat po starom tradicionalnom Vaseru koji se organizuje svake godine i traje 3 tri dana 12-13-14 mjesec Oktobar. Bude velika prodaja raznovrsne robe, hrane, veliki rostilji sa svjezom ponudom pecenja, zabava uz muziku uzivo, pica, Dolazi redovno Lun Park sa raznim vrteskama i zabavom za djecu i mlade.
Za sve informacije u vezi kuce i zemljista zovite samo Vlasnika na Telefon Mobitel 061-633-066 a mozete poslati poruke SMS.
Prodaja je privatna koju radi samo Vlasnik i clanovi porodice i nema Agencije nema posrednika!
******************
Oglas 2. PRODAJE SE ZEMLJISTE veliko na drugoj lokaciji "Lug" koja je u naselju Puracic, zemljiste - niva velicine: 3000 m2 ili 3 TRI Dunuma. CIJENA za sve zajedno 3000 m2 = 42.000 KM. Zvati samo Vlasnika na Telefon Mobitl i mozete pisati poruke SMS na = 061-633-066. Niva mjesto naziv "Lug" je poljoprivredno zemljiste kvalitetno, nalazi se blizu i iza Trafostanice Puracic i blizu skretanja za Benzinsku Pumpu "Nasko". Ima put asfaltiran koji ide prema naselju Tabaci. Prodaje se zemljiste u manje dijelove placeve po 1000 m2 po 1 jedan dunum ili drugacije manje velicine kako trazi i zeli Kupac. Prodajna Cijena ce biti spram manje velicine zemljista placa koji trazi Kupac. Sve po dogovoru moze privatno sa Vlasnikom - familijom. Imaju svi papiri i ZK. Mjesto je pogodno za privatne baste/njive ili moze za placeve za izgradnju kuca ili vikendica. Dobro je zemljiste i mjesto za privatne poduzetnike za biznis ili neke druge mogucnosti. "LUG" mjesto je kao "EKO Zona" cista bez stetnog zagadjenja zemljista i zraka, bez smoga, ima dobra voda, mirno mjesto. Vec je od ranije prije nekoliko godina prodato nekoliko parcela od zemljista "LUG" i imaju izgradjene nove privatne kuce, a u blizini je puno izgradjeno novih kuca, sve novo naselje. Udaljeno je malo vise od centra carsije Puracic. Imaju redovne linije autobusa koji idu tim putem do Lukavca grada i do svih fabrika.

Nekretnina posjeduje

  • Voda
  • Kanalizacija
  • Struja
  • Parking
  • Ostava

Lokacija nekretnine

Zaim Bacic

Tisine i Matinovac broj 28 Puracic
Lukavac
Bosna i Hecegovina
  • 061-633-066
  • 061-633-066

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine