Lukavac, Lukavac, Puracic Prodaja

Tisine i Matinovac 29
CIJENA
KM 42.000


TIP
Zemljište

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
-

POVRŠINA
3000 m2

Opis nekretnine

PRODAJE SE ZEMLJISTE njiva velika u naselju MZ Puracic "LUG" udaljena samo nekoliko kilometara od grada Lukavac opcine, samo oko 15 - 20 minuta voznje sa kolima. Zemljiste je velicine: 3000 m2 ili 3 tri Dunuma.
PRODAJNA CIJENA sve zajedno 3000 m2 je: 42.000 KM BIH.
Poljoprivredno je zemljiste dobra kvalitetna njiva pod nazivom "LUG" nije puno daleko od Magistralnog puta M-4 pravac Tuzla - Doboj. LOKACIJA JE: Ide se putem asfaltom kod prvog skretanja sa glavne Magistrale M-4 Tuzla - Doboj kod Benzinske Pumpe "NASKO" u Puracicu, ide se putem iza/pored objekta TRAFOSTANICE Puracic pravac putem asfaltiranim prema naselju Tabaci. Njiva - Zemljiste "LUG" je odmah blizu iza dodje od Trafostanice.
Prodaje se sve zajedno 3000 m2 - 3 dunuma i prodaje se u manjim dijelovima parcelama kao po 1000 m2 ili 1 jedan dunum, ili drugacije velicine manje kako trazi zeli Kupac. Prodajna Cijena ce biti spram velicine druge manje zemljista = placa. Sve moze po dogovoru privatno samo sa Vlasnikom - familijom.
Imaju uredi svi papiri i ZK. Mjesto je pogodno za privatne baste/njive ili moze za placeve za izgradnju kuca ili vikendica ili za druge mogucnosti. Vec je od ranije prije nekoliko godina vec prodato na lokaciji ovoj "LUG" nekoliko drugih dijelova zemljista i imaju izgradjene privatne kuce, a u blizini je puno izgradjeno novih kuca, ima novo naselje. Udaljeno je malo vise od centra carsije Puracic. Imaju redovne linije autobusa koji idu tim putem do Lukavca grada i do svih fabrika i za druga naselja.
Za sve informacije samo zvati direktno Vlasnika - familiju na Telefon Mobitel = 061-633-066. Mozete slati pisati poruke SMS na Mobitel.
**********************************
Prodaje se Kuca 9x9m starogradnja kvalitetna u naselju MZ Puracic, Kuca broj 29. blizu grada Lukavac opcine, zajedno sa vecim zidanim pomocnim objektom ostava i stala iza kuce, sa OK i njivom velikom iza kuce odmah pored Magistralnog puta M-4 Tuzla - Doboj. Sve zajedno je ukupne velicine 1600 m2. Zvati direktno samo Vlasnika na Telefon Mobitel = 061-633-066. Za Prodajnu Cijenu pitati Vlasnika i moze se jos dodatno pregovarati za Cijenu jer Nije fiksna Nije zadnja Cijena. Prodaje se sve za Najbolju datu Ponudu - novcani iznos od strane Kupca. Sve je po dogovoru privatno sa Vlasnikom - familija. Prodajna Cijena za Kucu i Zemljiste Plac 1600 m2 se krece oko = 110.000 KM BIH.
Za kucu izemljiste imaju svi uredni papiri i ZK.
Ima prikljucke: struja, voda i kanalizacione odvode kao u gradu. Ima ulica asfalt do kuce sa ulicnom rasvjetom i u cijelom naselju Puracic.
Napomena: Ova kuca je slobodna i useljiva jer Nema stanara - domacina, Ne zivi niko u njoj. Zato trebete zvati ranije za Termin - dan/vrijeme da se dogovori sa Vlasnikom za gledanje kuce i zemljista za prodaju. Kuca je ostala/naslijedjena je od Vlasnikovih roditelja, oceva bivsa kuca ali je slobodna jer nema u kuci nikoga. Starogradnja je kvalitetno gradjena ali nije renovirana posle roditelja. Prodaje se u sadasnjem stanju kako izgleda.
Lokacija gdje je ova Kuca Broj 29. je na sigurnom cvrstom ravno sve zemljiste Nema klizista i nikada nje ova kuca imala probleme sa poplavama iz rijeke Sprece jer Nije blizu.
U naselju MZ Puracic ima Osnovna Skola 1-9 razred, imaju prodavnice privatne za prehranu, ima mali market "BINGO = kralj dobrih cijena Bosanski" u centru carsije, ima svake sedmice dolazi zelena pijaca sa mjesovitom robom u centar, ima apoteka, veterinarska stanica i veterinari, ima mala posta. Imaju redovne svaki i cijeli dan Autobuske linije za prevoz putnika GIPS broj 9 do Lukavca, do Tuzle, fabrika i drugo. Ima Dom Kulture sa umjetnickim drustvom KUD "Puracic" koje je uvjek aktivno sa desavanjima i folklorom. Kod Puracica imaju blizu Benzinske Pumpe. Blizu su fabike Koksara, fabrika Sode "Sisecam", fabrika Cementa koje su u/kod Lukavca grada. Nema u Puracicu stetnog zagadjenja zraka nema smoga od fabika iz Lukavca.
Lukavac je centar Opcina i administracija, ima Dom Zdravlja, Policijska stanica MUP, Skole Osnovne i nekoliko Srednjih Skola, Trgovine i Trzni Centri, ima veliki Supermarket "BINGO", "Konzum" i drugo.
Puracic je poznat po starom tradicionalnom Vaseru koji se organizuje svake godine u Oktobru i traje 3 tri dana 12-13-14 Oktobar. Bude velika prodaja raznovrsne robe, hrane, veliki rostilji sa svjezom ponudom pecenja, zabava uz muziku uzivo, pica, Dolazi redovno Lun Park sa raznim vrteskama i zabavom za djecu i mlade.
Prodaja je privatna koju radi samo Vlasnik i clanovi porodice i Nema Agencije Nema posrednika.
********************
== Prodaje se Zemljiste njiva velika na drugoj lokaciji koja je isto u naselju Puracic, zemljiste = niva velicine: 3000m2 ili 3 TRI Dunuma. CIJENA za sve zajedno je: 42.000 KM. Niva oranica dobra pod nazivom "LUG" nalazi se blizu iza Trafostanice Puracic i blizu skretanja za Benzinsku Pumpu "Nasko", ima put asfaltiran koji ide prema naselju Turija. Prodaje se sve zajedno 3000m2 ili 3 dunuma ali moze i u manjim dijelovima parcelama na primjer po 1 jedan dunum ili 1000m2 ili drugacije a za drugu manju Cijenu po dogovoru sa Vlasnikom/familijom. Imaju svi papiri i ZK. Mjesto je pogodno za privatne baste/njive ili moze za placeve za izgradnju kuca ili druge mogucnosti, jer je vec ranije prodato zemljiste i imaju izgradjene privatne kuce, a u blizini je puno izgradjeno novih kuca kao novo naselje. Udaljeno je malo vise od centra carsije Puracic. Imaju redovne linije autobusa koji idu tim putem do Lukavca grada i do fabrika.

Nekretnina posjeduje

Lokacija nekretnine

Zaim Bacic

Tisine i Matinovac broj 28 Puracic
Lukavac
Bosna i Hecegovina
  • 061-633-066
  • 061-633-066

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine