Sarajevo, Sarajevo – Novo Sarajevo Prodaja

CIJENA
Na upit


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Trosoban

POVRŠINA
79 m2

Opis nekretnine

Prodaju se funkcionalni stanovi, površine od 78,97m2, u novoizgrađenoj stambenoj zgradi, na lokaciji Dolac Malta. Stanovi se sastoje od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja i lođe. Stan se nalazi u neposrednoj blizini velepekare "Klas" i supermarketa "Bazar". Također u neposrednoj blizini se nalaze i drugi sadržaji koji čine život lakšim kao što su: Restorani, kafići, vrtići i sl.  Radi se o stambeno-poslovnom objektu vrhunske kvalitete, izgrađen 2019. godine, po visokim evropskim standardima gradnje, u centru Sarajeva.
·         Termo izolacija 12cm,
·         Ulazna blindirana protuprovalna i protupožarna vrata,
·         Prvoklasni hrastov parket,
·         Lift povezan sa garažama
·         Balkonska ograda od laminiranog stakla, Inox ograda,
·         Vanjska 7 komorna stolarija REHAU  sa 3 slojnim staklom Low-e,
·         Plinsko etažno grijanje bojler, radijatori- VAILLANT,
·         Sistem razvoda vode i grijanja REHAU,
Useljive stanove, odlikuje maksimalna iskorištenost postojeće kvadrature čineći izvrsnu dispoziciju i vrlo funkcionalan raspored prostorija, a dodatne karakteristike predstavljaju prostrane sobe, dosta prirodnog svjetla, te lijep pogled na Sarajevo. Interijer stanova je urađen po modernim standardima, a ugrađeni su samo najkvalitetniji materijali, koji budućim vlasnicima garantuju stambeni komfor i zadovoljstvo, a istovremeno predstavljaju vrlo dobru i sigurnu investiciju u budućnost.
Lokacija:Sve buduće vlasnike će oduševiti veoma pristupačna lokacija, sa bogatim sadržajima jednog urbanog gradskog jezgra, a ipak na mirnoj i idelanoj poziciji i pritom u neposrednoj blizini tržnih centara, brojnih obrazovnih ustanova, šetališta, te mnogobrojnih restorana, kafića i poslovnih objekata koji pružaju razne vrste usluga i olakšavaju svakodnevne obaveze.
Stambeno-poslovni objekat također karakteriše sunčana lokacija, izdvojenost sa glavne saobraćajnice, a istovremeno vrlo dobra saobraćajna komunikacija sa svim dijelovima užeg gradskog jezgra, kao i ostalih dijelova grada.  
Za sve dodatne informacije možete se obratiti agentu „Posjeda“na br: 062 977 888 Amel ili mail : amel.sabic@posjed.ba 

Nekretnina posjeduje

  • Novogradnja

Postavili Posjed

Trg heroja 21
Sarajevo
BiH
  • +387 33 742 977
  • +387 33 742 977
  • +387 62 977 978

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine