Sarajevo, Sarajevo - Novo Sarajevo Prodaja

Grbavička
CIJENA
Na upit


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Četverosoban

POVRŠINA
400 m2

Opis nekretnine


Agencija TOP NEKRETNINE izdvaja iz svoje ponude stanova za prodaju četverosoban stan uknjižene površine 78m2 na desetom spratu stambene zgrade na veoma atraktivnoj lokaciji u ulici Grbavička u naselju Grbavica I.

Stan sa realnih 80m2 korisne stambene površine koji se nalazi na 10. spratu zgrade sa 2 dobro održavana lifta je izuzetno funkcionalan zahvaljujući dobrom rasporedu prostorija kojima se pristupa iz prostranog predsoblja.

Dvostrano orijentisan stan jug - istok, obiluje mnoštvom dnevne svijetlosti što ga čini ugodnim za boravak tokom cijelog dana. Stan se po strukturi sastoji od dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na lođu sa koje se pruža divan pogled na Trebević, trpezarije, kuhinje, 3 spavaće sobe, kupatila i odvojenog WC-a. Velika prednost nekretnine je upravo njena lokacija i spratnost koja će potencijalnim kupcima olakšati svakodnevni život blizinom gradskog prevoza, tržnih centra, pijace, tri osnovne škole, obdaništa, Vilsonovog šetališta i mnogih drugih sadržaja, a samo na 15 minuta šetnje do centra grada.

Nekretninu pored funkcionalne dispozicije prostorija i prostranosti odlikuje kvalitetna gradnja, hrastov parket u dnevnom boravku, kao i svim sobama, u hodniku, kuhinji i trpezariji su postavljene vinas pločice, u kupatilu i WC-u su keramičke pločice, sa drvenom unutrašnjom i vanjskom stolarijom.

Stan je useljiv, međutim, potrebna mu je adaptacija.

S obzirom na raspored prostorija moguća je preinaka postojećeg prostora prema željama i potrebama budućeg kupca, što stan čini privlačnijim i ugodnim za boravak.

Stanu pripada jedna podrumska prostorija.

Dvostrano orijentisan stan je osunčan i sa otvorenim pogledom na grad s jedne strane a s druge strane na Trebević.

Ispred zgrade se nalazi veliki javni parking.

Nekretnina posjeduje

  • Voda
  • Kanalizacija
  • Struja
  • Kablovska TV
  • Internet

Lokacija nekretnine

Postavili Topnekretnine

Koševo br. 10
Sarajevo
BiH
  • +387 33 265 645
  • +387 33 265 646
  • +387 61 903 569

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine