Sarajevo, Trnovo Prodaja

CIJENA
KM 159.000


TIP
Stambeni prostor

SUBJEKT
Prodaja

BROJ SOBA
Dvosoban

POVRŠINA
54 m2

Opis nekretnine

Čist vazduh duga ljubav!S ponosom vam predstavljamo apartmanski objekat na Bjelašnici koji je u završnoj građevinskoj fazi i očekivanim etažiranjem početkom 2020 godine, na lokaciji Babinog Dola. Apartmanski objekat zajedno sa susjednim objektima čini jednu ugodnu arhitektonsku cjelinu, a u ponudi ima 62 apartmana površina od 45 m2 do 65 m2, kao i garažna mjesta unutar objekta, kojima je prilaz omogućen direktno sa javne saobračajnice. Objekt je smješten na lijevoj strani planiranog Centra, a spratnost objekta je suteren -2, suteren -1 + prizemlje + prvi sprat, drugi sprat, treći sprat i četvrti sprat. Apartmani kao i cijeli objekat su projektovani u savremenom arhitektonskom izražaju, zadržavajući planinski ugođaj, a prilagođeni uslovima koji vladaju na planini i primjereni modernom načinu korištenja.Također svaki apartman će imati mjesto obezbjeđeno za ostavljanje skija i skijaške opreme. Što se tiče standarda gradnje možemo istaći sljedeče:
·         Prvoklasni hrastov parket,
·         Termo izolacija
·         Blindirana ulazna vrata,
·         Plinsko etažno grijanje bojler, radijatori i bojler - VAILLANT,
·         Kompletno opremljena kupatila,
·         Lift povezan sa garažama
·         Vanjska stolarija REHAU
 
Apartmani su dostupni po cijeni već od 2,500 KM/m2 sa uključenim PDV-om, a garažna mjesta po cijeni od 30.000 KM sa uključenim PDV-om.
Lokacija:Apartmanski objekt se nalazi na lijevoj strani planinskog Centra u neposrednoj blizini ski staze u Babinom Dolu, Bjelašnica. Sa nadmorskom visinom od 1.300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima prirode i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi i do 3m visokim snijegom. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 25km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica.
Sadržaj:Suterenski dio objekta sadrži garažu i pojedinačne ostave za svaki apartman.  

Nekretnina posjeduje

  • Garaža
  • Balkon
  • Novogradnja

Lokacija nekretnine

Postavili Posjed

Trg heroja 21
Sarajevo
BiH
  • +387 33 742 977
  • +387 33 742 977
  • +387 62 977 978

Podijelite nekretninu na:

Slične nekretnine Pogledajte slične nekretnine